Vejledning til medlemsregistrering og tilmelding

Vejledning til nye og gamle medlemmer i tilmelding og brug af medlemssystemet.

 

Alle spillere i HIF badminton skal være tilmeldt og medlem i HIF badminton

Alle spillere - både voksne og unge - skal være tilmeldt og medlem i HIF Badminton. Banelejere skal være registreret som medlem i HIF Badminton. Medlemsregistreringen koster 100 kr. for en sæson. Baneleje for sæsonen tilmeldes og betales af baneformanden (se hvad der menes med 'baneformand' under 'Spørgsmål og svar for banelejere'). Tilmelding af ungdomsspillere foretages af de unges kontaktforældre.
Er man på et af flg. hold, er man automatisk medlem. : Senior 1 og 2, Veteran, Ældre, Ungdom 1,2,3,4 og 5.

 

Din medlemsprofil, redigering af dine oplysninger mv.

Du kan logge ind på din profil og redigere dine stamoplysninger, se hvilke banetider/hold du er tilmeldt og skifte din adgangskode. Det er især vigtigt at din emailadresse og dit tlf. nr. er korrekt.

 

Mit login virker ikke mere

Har du glemt din adgangskode, kan du få en ny tilsendt ved at klikke på linket 'Glemt adgangskode?' på din profil. Har du ikke adgang til hverken din emailadresse eller mobiltlf. nr., kan du kontakte en af os fra bestyrelsen, så får vi rettet dine data.

 

Spørgsmål og svar for banelejere

Hvad er en baneformand?
Baneformanden er den af spillerne på en lejet banetid, som tilmelder og betaler for banetiden. I skal beslutte jer for hvem af jer, der skal være baneformand. De øvrige banespillere betaler ikke HIF Badmintonfor banetiden, men afregner indbyrdes med baneformanden. Alle banespillere, både baneformand og de øvrige spillere på banetiden, skal være medlem af HIF Badminton og tilmelde sig den almindelige medlemsregistrering.

Hvorfor skal alle spillere tilmelde sig og ikke kun baneformanden?
Alle spillere skal tilmelde sig og være medlem af HIF Badminton, ikke kun baneformændene. Årsagen er, at HIF Badminton vil have mulighed for at kommunikere med alle medlemmer direkte. Det er af praktiske årsager og af hensyn til arrangementer mv. Desuden skal vi bruge medlemsdata til indberetning til CFR mv.

Skal børn og unge også registreres?
Ja, alle spillere skal tilmelde sig og være medlem af HIF Badminton, også børn og unge. Har dine børn ikke egen emailadresse, kan du bruge din egen emailadresse til at registrere dem som medlemmer.

Skal man registeres hvis man er tilmeldt et hold med træner?
Nej, hvis man er tilmeldt et af de hold hvor der er træner, er man automatisk et registeret medlem.

Har gamle medlemmer førsteret til banetiderne?
Ja, sidste sæsons voksenspillere har førsteret til banetiderne. Når den nye sæsons tilmelding åbner, får sidste sæsons medlemmer mulighed for at tilmelde sig banetider, inden der åbnes for nye medlemmer.

Hvor kan jeg se hvilke banetider der er ledige?
På tilmeldingssiden for baneleje kan du se alle banetiderne. Hvis banetiden er ledig, vil der stå 'Ledige pladser: 15 ud af 15'. Hvis der er færre ledige pladser end 15, betyder det, at banen er optaget.

Kan jeg booke mere end én banetid?
Ja, det kan du godt. Dog kan sidste sæsons medlemmer - i perioden hvor tilmeldingen kun er åbnet for sidste års medlemmer - kun booke den/de banetider, de havde i foregående sæson. Når tilmeldingen åbnes for nye medlemmer, kan også sidste års medlemmer booke flere banetider.

 

Spørgsmål og svar for ungdomsspillere

Jeg er både voksenspiller og ungdomsforælder, hvordan tilmelder jeg?
Du tilmelder dig som normalt, dog er det smart hvis du bruger den samme emailadresse, når du tilmelder både dig selv og dine ungdomsspillere. Så skal du nemlig kun bruge et login til medlemssystemet.

Hvordan tilmelder jeg flere børn?
På tilmeldingen for ungdomstræning tilmelder du dig som normalt som ungdomsforælder. Brug samme emailadresse(r) for begge/alle dine tilmeldinger, så skal du kun holde styr på ét login.

Mit barn er 11 år, men vil gerne spille på det store hold. Kan det lade sig gøre?
Ja, det kan fint lade sig gøre. Der kan være forskellige grunde for de unge til at træne på et andet hold, end de egentlig har alder til. En af de mest almindelige grunde er, at de unge gerne vil træne sammen med deres kammerater. Kontakt ungdomstræneren, så finder vi ud af det.